tisdag 30 april 2013

Händelserik vecka!

Det har bara gått två dagar den här veckan, varav endast en spenderats på jobbet, och redan har det hänt massor!!!

1. Jag har fått egna nycklar till garaget! Tänk att man kan bli så glad för det, men det är jag. Tidigare har min man haft en nyckel liksom hans pappa och vår granne. Men efter att en nyckel till en sidodörr i garaget försvann bestämdes det att köpa nya lås med samma nycklar till båda dörrar och då fick jag också en kopia. Så nu kan även jag och barnen komma ut på tur med fyrhjulingar utan att behöva vänta in de äldre männen i familjen!

2. Jag och maken har shoppat! Kläder! Tjohooo!!! Jag hatar att shoppa, eller jag hatar att prova kläder i provhytt, shopping gillar jag dessvärre... Maken hatar att shoppa och prova, om inte det är på de mer manliga affärerna som Jula, Biltema, Clas Ohlsson mm... Ja ni hör ju, mer testosteron blir det knappast... Men nu följde han artigt med på H/M, KappAhl, Lindex, Stadium, Stadium Outlet, Lager 157, Gina Tricot... Biltema fixade han på egen hand och Jula fick jag artigt böja mig för... Där shoppade vi bland annat loss på 3 solcellslampor à 10 kr/st som inte alls fungerade... Ser hur snyggt ut som helst i rabatten... På resterande affärer hittade vi desto mer grejer...

När vi kom hem la jag ut våra fynd på golvet och lekte finn tre fel med maken.
Ser ni det också??????
Jag tog det direkt...

Fel 1- i vanliga fall är mina kläder i vitt, svart. är det någon kulör är det oftast i naturfärger, om man nu kan kalla det för kulörer... fel ett är alltså: det är färg på alla mina kläder utom två plagg. Ser ni? FÄRG!!!!! Det har inte hänt sedan högstadiet och min flower Power-period!
Fel 2- Per har köpt skor! TRE par skor!!! Han räknade ut att han nu inte behöver köpa nya skor på..... Hur många år som helst!
Fel 3- detta är min favorit! Jag har handlat kläder, både byxor och toppar i EN storlek mindre!!!!!! Fortfarande inte ett dugg som hänt på vågen men trots detta en storlek mindre! Så jädra gött!!!

Sist men inte minst:

3. Jag har idag skrivit på min tillsvidareanställning!!!!!!! Från och med idag är jag en äkta kommun-patriot! Och nu slipper dem mig aldrig, inte förrän jag själv vill! Så, från nu kan det ju bara gå uppåt!

Detta var min inledning på veckan och jag är nöjd så länge!
Och bättre blir det, det är ju ledig dag imorgon och solen skiner!!!

Hej trädgård, vi syns imorgon!!!

Er också, hoppas jag!

Trevlig Valborg!3 kommentarer:

 1. Å vad det låter härligt med en ordentlig shopping och jag gillar verkligen fel3, grattis! Karin

  SvaraRadera
 2. Åh jäklar vilket röj. Det förstår jag att du här nöjd med.
  Härliga färger på kläderna också ;)

  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk, för nu är det dags igen:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/april/real-life-markesvarde-2.html

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat med shopping på alla plan!!!! Och grattis till fast anställning Anna!! Kram kram

  SvaraRadera