fredag 10 maj 2013

Före och efter...

Torsdagen bjöd på årets varmaste dag. Inte så mycket sol men värme.

Vi är hela familjen lediga över hela helgen och har en hel del att göra. Bland annat försöka komma iväg på ett träningspass efter ett uppehåll sedan i lördags pga halsont.

Småbarnen valde att spendera dagen på cykel.
Elvaåringen valde att spendera den på fyrhjulingen.
Maken började med staket-bygge kring poolen.
Jag fick för mig att rensa upp i en av ladorna. Hela ladan!!! Fick hjälp av alla barnen emellanåt också. Vi bara beslöt oss för att allt, ALLT, skulle ut, sorteras upp i högar om behålla, skräp, loppis mm. Halvvägs in inprojektet såg det ut som på bilden nedanför. När det var som värst vågade jag inte ta en bild, hu vad utelämnande ;-)

Strax efter att bilden togs blev det dock ändrade planer då elvaåringen gjorde en otäck vurpa med fyrhjulingen som resulterade i sönderslaget visir, skrubbsår på händer, höger axel och vänster knä samt en rejält stukad vänster fot som vi fått bekräftat på röntgen dagen efter.

Men projekt rensning blev avslutat och efteråt kändes det så gött! Och mycket hann bli borta både på brasan och till återanvändning på bara nån dag! Gött!

Och det bästa av allt, vi har två hela dagar med ledigt kvar!!!!1 kommentar:

  1. det är skönt med långledighet när man har så mycket som måste fixas. Hoppas ni fick lite sol och värme på er under långhelgen och att du fick din träningsrunda. Kram

    SvaraRadera