tisdag 14 maj 2013

60 minuter

Hur man enkelt spenderar en timme Göteborg???

Jo, gå och kolla var ditt nästa tåg ska åka ifrån, alltså vilken perrong. När du går omkring upptäcker du hur kissnödig du är efter drygt 3 timmar på resande fot.

Eftersom du är livrädd för offentliga toaletter och bakterier så väljer du nu att gå och sätta dig i vänthallen och ignorera känslan i de nedre regionerna.

Så fort du sätter dig ner inser du ditt misstag, du behöver göra något som skingrar dina tankar. Shopping!

Du går in på första butiken du ser. De har en ställning med scarfes. Försök kolla på dem. Tills du inser att du omöjligt kan stanna kvar i stående ställning. Du går tillbaka till sittande i vänthallen.

Skylten med toaletter gör sig påmind. Känslan i de nedre regionerna gör sig påmind. Gå ner till toaletten, en våning ner, med en tung resväska utan handtag. Där nere inser du att det kostar 10kr. Tjejen i kassan växlar inte mer än upp till 100kr. Det kvittar ju eftersom du inte har mer än 3kr i plånboken. Inte heller finns det någon bankomat där nere.

Gå upp igen. Leta reda på bankomaten. När du står där och trycker på knapparna får du veta att bankomaten tydligen bara kan dela ut 500-lappar. Skitsamma, du är kissnödig. Ta en femhundring.

När du går mot toaletten kommer du på att tjejen där nere inte kunde växla högre än 100kr. Ahhhhh.

Gå tillbaka till butiken med scarfes och köp dig en scarf för att gå växelpengar.

Gå ner Igen med den tunga resväskan utan handtag. Eftersom du och väskan egentligen inte får plats båda två inne på de minimala toaletterna så krävs det lite teknik och tålamod, men med lite trixande så går det! Kissa.

Sen får du ila upp igen med väskan i släptåg för att hinna med tåget...

3 kommentarer:

 1. Gaahhh, vilken pers! Din stackare, hatar att vara kissnödig när jag ska ut och resa, försöker alltid planera in toalettbesök så jg slipper gå på till exempel flygplanets toalett... Men det är ju inte alltid det går...

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, förlåt att jag skrattade, det var ju himla tragiskt egentligen.
  Ja detta med kisseriet.
  Ingen lätt sak.

  Hälsningar
  Yohanna
  nu är det dags igen:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/may/real-life-esc-2013-2.html

  SvaraRadera
 3. Förlåt men HAHAHA... känns igen... jag har ingen fobi mot offentliga toaletter, speciellt inte dom som kostar pengar men är lat=))
  Jag har ätit lchf 3 år kanske?? är väl inte lika strikt nu men ganska, mår så bra när jag är det... klart det blir en öl i solen då och då;) Jag började för viktminskning (-25kg!!) och fortsatte för att jag mår så bra=))

  SvaraRadera