tisdag 14 maj 2013

Vad ska in???

När jag rensade ut ena ladan i torsdags hittades det mycket smått och gott. En del lades i brännbart-högen till makens förtjusning. En del hamnade i loppis-högen till min förtjusning och en del hamnade i Köp- och Sälj-högen till bådas förtjusning.

Sen hittade jag något som jag bara älskar att göra men som jag inte gjort på evigheter... Ett puzzel! Alltså inte ett sånt där Bamse eller Barbie pussel som ungarna pusslar med utan ett vuxen-pussel. Jag blev så glad att jag var tvungen att ta in det på en gång. Oöppnat var det också. Så när maken kollade in hockeyn i torsdags började jag pussla. Snart blev dock även maken involverad och det är beroendeframkallande och igår blev det äntligen klart!!! Tjoho!!!! Nu måste vi ju köpa ett nytt!!

För en sak in en sak ut är ett av makens alla motton. Jag anser det vara detsamma åt andra hållet också, dvs en sak ut, en sak in... Minst... Så, nu är frågan vad som ska kunna tänkas plockas in istället för alla grejer, stort som smått, som blev sålt på Köp- och Sälj???

Tips!??!!!


1 kommentar:

  1. Vi får också pusseliver ibland. Det är lite svårt bara nu med fyra katter - de finner det oemotståndligt att inte röja runt där :-)

    SvaraRadera