torsdag 2 augusti 2012

Kalas!

Imorgon fyller äldsta sonen 11 år! Och nostalgisk och känslosam som jag är ploppar det upp många tankar om hur livet med barnen varit.

Graviditeten med honom var lätt! Och då menar jag verkligen lätt! Gick upp 9,5 kilo och ner 14! Två veckor före förlossningen var jag fortfarande aktiv på apporteringskursen med älskade och saknade Bella, vår golden-valp.
Även förlossningen var lätt! 4 timmar och 16 minuter (även om det var den "jobbigaste" av alla tre förlossningar...)

Det var sen, när han kommit ut och vi kommit hem som motgångarna började komma.

De första åren var han inte annat än sjuk. Han fick allt!!! Gick på penicillin minst en gång varje månad, låg inne för bakterier i tarmarna med sond-matning, alla barnsjukdomar, febertoppar, falsk krupp och förkylningsastma-gärna samtidigt vilket resulterade i flera nattliga besök på akuten, eksem, mollusker, opererade körtlar (ett par gånger) och halsmandlar samt allt annat därtill!

Utredningar efter utredningar gjordes och tillslut kunde man bara konstatera astma, omoget immunförsvar och svårt med "termostaten".

När han sommaren han fyllde 3 bröt låtbenshalsen och hamnade i "häng-ställning" kom vändpunkten. Efter han tillfrisknat från det har han knappt varit sjuk alls (peppar peppar).
Astman får han leva med liksom svårigheterna med luftrören vid förkylningar... men han är FRISK!

Ikväll har vi haft kalas för vår elvaåring! Tårta efter beställning och paket som han var sååå nöjd med.

Det blev röda styltor, biljetter till Justin bieber, biljetter till Monster Jam med pit party, en egen campingstol med dryckeshållate, en efterlängtad fleecefilt samt presentkort till både skor och kläder!

Han var nöjd! Och när barnen är nöjda då är mamma mer än nöjd!!!

Stort grattis vår älskade älskade stora lilla son på elvaårsdagen!!!

Love ya!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar