tisdag 4 december 2012

Vi missade det...

Första advent alltså...
På ett sätt...
Men på ett annat sätt var det precis vad vi kom ihåg i år!

Vi har ju i flera år försökt att vara med på skyltsöndagen inne i stan. Varje år som vi anlänt har allt, och då menar jag verkligen ALLT, varit stängt, tomt och öde! Vi har försökt att komma på vad vi gjort för fel men inte fattat.

I år fattade vi.
Vi kommer försent.
Här pågår tydligen skyltsöndagen mellan kl 12 och 18. Vi har nog infunnit oss efter kl 18 de sista åren och därför gått miste om det. Varje år har vi sagt att det inte gör nåt då julstämningen inte riktigt infunnit sig pga regn, blåst och svalt väder.
I år hann vi inte bara delta, vi gjorde det i snålblåst och -16! Jag kan väl lova att vi inte var så himmelens länge på stan...

Det vi däremot missade var ju att tända första ljuset i staken! Det har nog aldrig hänt förut! Och lite av en katastrof är det faktiskt! Vet inte vad jag ska skylla på, att barnen inte var hemma eftersom de sov hos mormor och morfar eller att stämningen inte riktigt infann sig då även om en del ändå sov hemma så var det vissa som (läs Per) klampade in tjugo över 3 på morgonen efter en julfest med byggnissarna!

Jaja, vi får ta tillfället i akt att tända en kväll under veckan nu så ljuset hinner brinna ner proportionerligt innan det andra ljuset ska tändas.
Viktigt???
Ja, jätteviktigt!

Go tisdag!

1 kommentar: