söndag 6 januari 2013

Resultatet!

Det är blandade känslor inför resultatet efter omtapetseringen på Eriks rum.

Han har ju ett pytte ytte mini tini rum och minsta färgton gör rummet om möjligt än mer litet. Till detta hör att golvet redan är mörkt. Men nu har vi en grabb som älskar färg, vill ha färg och som bestämde färg. Helt själv. Och med tanke på den statistik han ligger inne med på saker han bestämmer själv, det vill säga den som nästan är obefintlig, så kände ingen av oss att vi ville bestämma över huvudet på honom utan han fick sin vilja igenom! Jag känner ändå att vi kunde ha försökt infiltrera och lagt fram lite fler förslag i den vita ljusare riktningen innan han fick klubba igenom beslutet helt och hållet...

Men som de sa på Stuvbutiken så är det ju " bara" att måla över om det blir mörkt till en vit vägg... Och så kanske vi får skaffa en bra leklampa åt honom!

Jag tror nog ändå att det blir till att måla... I en framtid inte långt från nu... Och kanske ett vitt golv...

Men visst är det läckert????

Det är synd på ljuset som sagt, nu ser allt gult, brunt och hemskt ut på bilderna egentligen, ska försöka ta kort under dagsljus så man får rätt upplevelse av tapeten som är riktigt påsk-orange, svart, silver och grå och faktiskt rätt häftig och toppen i en cool liten killes rum!!!2 kommentarer:

  1. Det blev jättebra och gult (orange) piggar ju upp så så länge han är nöjd är det ju toppen! Cool tapet:-) Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt fint, klart han ska få välja själv! Mina barn har valt själva, och sonen valde klarblått och orange medan dottern ville ha klargrönt och orange, och så fick det bli. Det är bara att måla över om de sen tröttnar på det, precis som de sa i butiken!

    SvaraRadera