torsdag 27 september 2012

Julsånger

" Nu har vi mus här i vårt hus, hösten har kommit hopp trallalala,
Barnen i ring dansar omkring, dansar omkring.
Mamma skriker, pekar slår på pappa, Pappa laddar osten, står med kvasten, tjallalalala tjallalalala, tjallalalalalala!!"

Torsdagar är bra. Jag gillar torsdagar. Det är slutet på veckan, helgplaneringen och förväntningarna på lediga dagar tillsammans är stor och dessutom kör de bra program på TV!
Vi har alltid lite mys då, maken och jag, på torsdagar. Söndagar och torsdagar är våra myskvällar. Och onsdag. Ja jag vet, men vi älskar vardagslyx så vi försöker få in det så mycket som möjligt i tillvaron. Såklart är även helgen lite lyxiga dagar, om man bortser från fredag förstås. Det finns ingen dag som vi somnar så tidigt på som på fredagar. Knappt har Skavlan snavlat klart innan vi får väcka varann för att gå och sova...

Hmm, möss var det ja! Idag, mitt i myset med kapris och till och med ett glas rött så kommer det en mus smygandes över golvet!!! Är det nån gång vi är onormalt samspelta så är det just då, och då går det fort. Snabbt hade vi mobiliserat alla våra krafter och musjakten var igång. Inte så sexigt och spännande som många av er kanske tror men effektivt. Ikväll märktes det dock att det var första gången på länge och vi blev utan resultat. Men vi kommer igen. Inatt står råttfällan framme och inom några veckor är vi experter!

Vardagslyxen fick dock maka på sig och medan maken betalade månadens räkningar så märkte jag upp och prissatte alla barnkläder/skor som ska med till loppisen på lördag!
(Vinet hittade vi igen lagom till nedsläckningen av huset inför läggning).

Kom dit vettja! Till loppisen!!!
Thorsborg (Logen) i Edane kl 11-14 på lördag!!! Brukar hitta riktiga kap själv så självklart gör ni detsamma!

Go torsdag på er!

Ps. Om ni undrar på bilderna, så är det musens flyktväg, bortsett från kaprisen då, det var kvällens mys! Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar