fredag 1 mars 2013

Jag vill inte mer...

I söndags när jag vaknade var det med halsont, ont i kroppen och lite lätt allmänt dåligt välbefinnande... Min man och min mamma var snabba att skratta och pika mig vid minsta lilla... De trodde nämligen att mitt mående berodde på lördagens sena tjejfest med kanske ett glas för mkt vin och när man stått ute alldeles för tunnklädd alldeles för länge... Det trodde väl såklart jag med... Tills eftermiddagen kom och värken i kroppen tilltog liksom halsontet, och till det en fruktansvärd frossa... Sen låg jag där... Jag ligger fortfarande här... Imorse var inte frossan så hemsk så jag passade på att tempa för att se om det äntligen var på väg att vända... 39,1... Öh, nej... Det har inte vänt och halsen är värre idag än nånsin... Värken börjat avta men febern gör mig så orkeslös. Dessutom har jag vabbat hela veckan, det låter kanske konstigt men det var det jag egentligen skulle göra... Viktor var sjuk i helgen och skulle vara hemma på måndagen. Han åkte till dagis efter en feberfri söndag, istället vaknade Erik med en febrig måndag. Och som vanligt som mamma så känner man inte efter hur man själv mår förrän man sett till att barnen har det bra. När vi väl hamnat i soffan jag och lillskroten så kom det som en chock hur dåligt jag mådde själv... Bakfyllan verkade vara influensan...

Så nu ligger vi här, onsdag kväll, feber, hosta, halsont utan dess like, frossa och värk... Barnen är fortfarande hemma eftersom de kör nån sorts varannan dags influensa där de turas om att vara sjuk och kunna få lite extra uppmärksamhet... Även om jag är helt oförmögen att ge dem det... Då kommer ipaden otroligt bra till pass och Då tackar jag morfar och farfar för avlastning!!!

5 kommentarer:

 1. NEJ FY vad ruttet! Ni får krya på er alla!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Fy sjutton så jobbigt ni har det! Många olika virusar som härjar just nu!
  Vi får väl hålla tummarna för att morfar och farfar klarar sig!
  Stort KRYA PÅ ER och förhoppningar om att det går fort!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. Krya på er och hoppas att helgen blir bättre, Karin

  SvaraRadera
 4. Ohh, hoppas ni kryat på er nu! Det går en eländig sjuka nu som håller i sig i evighet. Själv känner jag först nu att det långsamt blir bättre efter att ha varit dålig, med halsont och febertoppar, i drygt fyra veckor... Har aldrig varit med om nått liknande!

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas ni mår bättre nu allihopa. Krya på er. Kram

  SvaraRadera