torsdag 14 mars 2013

Trodde det var vår...

Efter ett par veckor med sol och plusgrader som gett barmark och lite tunnare skor så kom den tillbaka, kylan och snön och gapskrattade mig i ansiktet! Jag blir mer och mer övertygad för varje år att jag inte är född till att bo här vintertid. Jag är ingen snö, kyla och vintermänniska! Jag fryser inne och jag fryser ute. Aldrig avslappnad alltid huvudvärk och alltid somnat till klockan 21! Vad är det för liv, 6 månader om året... Jag mår inte bra av vintern, den suger ut det bästa ur mig och hånar mig när jag börjat tro att våren var på väg tillbaka.
Det började med att vi vaknade till ny snö igår morse. Idag vaknade vi till -19,3 på termometern. Det är INTE ok!!!!!

Har äntligen frisknat till igen efter vår långdragna influensa. Fortfarande lite snuvit och lite hostigt på sina håll men från och med i måndags är jag äntligen igång med träningen igen.
Ett bodypump pass i måndags och ett 5-km löppass igår är veckans skörd än så länge. Och jisses vilken träningsvärk jag hade i tisdags. Var knappt jag tog mig uppför trapporna vare sig på jobbet heller hemma. Det var iofs inte ett dugg bättre igår heller vilket kändes när man sprang upp och ner tre våningar hela dagen på sammanträdet i Karlstad. Men efter gårdagens löpning har det mesta släppt. Nu är det meningen att det ska bli ytterligare ett bodypump och ett löppass den här veckan.

Och så hoppas jag våren snart är här... På riktigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar