lördag 2 mars 2013

Vasaloppet....?

Idag blir det Vasaloppet och femmilen på tv. Känns som en lagomt häftig aktivitet här i sjukstugan där vi fortfarande hostar, snorar och är hängiga. Andra feberfria dagen är det åtminstone och igår fick mitt ansikte möta solens strålar för första gången på en vecka, underbart!

Jörgen Brink ska ge sig på att vinna fjärde loppet på rad men var tveksam till start eftersom han hade förkylningskänningar i kroppen... Per tyckte han var fånig eftersom till och med han genomfört hela loppet med feber en gång. Alvedon blir målet liksom...

Två gånger har han kört Vasaloppet min man. Jag har aldrig gjort det. Per frågade idag om vi ska köra nästa år. Jag sa att jag kan gärna fortsätta med min aldrig vision... Skidor är inte min grej... Men varför inte utmana min mamma istället???
(Sen är jag ju inte så orolig för att han skulle ha tvingat iväg mig ändå, tror nämligen inte att han är typen längre som skulle ställa upp igen...)

Igår var det andra chansen inför finalen i mello nästa vecka. Tyvärr missar vi finalen då vi är i Stockholm och kollar in Magnus Ugglas show. Funkar det med. Men igår såg vi. Vi deltog till och med. Våra snytningar funkade bra som ackompanjemang och ljudeffekter till bidragen. På nån låt gjorde det faktiskt mycket till och bidrog till ett bättre resultat.

Hoppas ni haft en bra helg!
Vi är på bättringsvägen nu äntligen... Eller jag och barnen. Nu är det Pers tur att ta över stafettpinnen. Jag lider med honom...

Ha en fin söndag!

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att du är bättre. Vinnarna i
  går på Mellon var väl så där. Många unga tjejer som röstade tror jag. Jag tyckte att Martin Rolinski skulle ha gått vidare.
  Önskar en skön söndag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Ja nu är man bra less sjukstuga. När februari är över brukar det bli en lång friskperiod. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 3. Nej, skidåkning och feber är en livsfarlig kombination. En kompis till mig tränade med feber i kroppen och fick hjärtmuskelinflammation och dog nästan. Fick en utskällning av läkaren, man ska inte anstränga sig fysiskt med feber och infektion i kroppen! I övrigt är jag nästan bra från min förkylning, men det har tagit drygt fyra veckor, hela februari försvann i hosta och feber...

  SvaraRadera