tisdag 16 oktober 2012

Morgonkonflikter

Jag städade igår. Var nöjd med resultatet. Det är inte så lätt att städa när de två små är hemma eftersom de oftast går på ett band bakom och drar ut minst tre av de två saker jag nyss städat bort. Men igår gick det bra. Jag städade och de höll sig undan.

Idag kom jag ner och möttes av en syn jag dock inte kände igen. Hallen! Den var nystädad igår, idag såg den ut såhär????? Har jag missat nåt eller??? Kom det en tornado förbi inatt? Jag vet att det riktigt vräker ner regn ute men det verkar tämligen vindstilla. Det är ju löjligt ju... Det var städat, man sover en stund och sen...

Lilla mini-me då... Vi har alltid nån konflikt på morgonen, jag och barnen... Det kan vara allt ifrån att mjölken är slut, gympabyxorna inte är tvättade till att man inte ska till dagis eller att man ska ha skjuts för att det regnar...

Idag gällde konflikten mini-me och klädvalet. Ja jag fattar inte hur jag tänkte riktigt, när jag tog fram en tröja som jag upprepade gånger nu på morgonen fått förklarat är såååå fuuuuuul!!!!

Nej Anna, gör om gör rätt! Att ta fram fula kläder till utseende fixerade tvååringar funkar inte. Framförallt inte när det är dinosaurier och fräscha färger på... Det vinner man inga årets-morsa priser på!!!

Det slutade med att mamman flydde in på toa och tvååringen fick ta fram tröja själv!

1 kommentar:

  1. Oj oj så lika vi har det. Ibland tror jag inte mina ögon hur det ser ut i vår hall. Alla 5 har 2-3 par skor mitt framför ytterdörren. Det är många skor det;)

    SvaraRadera