lördag 13 oktober 2012

Träning, fredagsmys och lördagsmys!

Jag vet att jag fixat två bloggar för att separera det vanliga från det ovanliga, eller det vardagliga från träningen och lchf, men nu är det nämligen så att jag fått lite problem med den andra bloggen www.pajverhalsa.blogspot.com och blogg-appen. Och varje gång jag växlar mellan bloggarna så får iphonen härdsmälta och kollapsar. Detta rimmar oerhört illa med mitt tålamod gällande tekniska prylar. Därför kommer jag att köra ihop bloggarna ändå ett tag framöver då jag oftast bloggar via mobilen. Men säger till när och om jag får en lösning på problemet.

Har äntligen kommit igång med träningen igen efter känningar av förkylning. Och eftersom de andra varit kraftigt förkylda och jag haft en del möten som varit livsviktiga att delta på så har jag inte vågat chansa och träna då det oftast är så det bryter ut på mig.

Jag har dock hamnat en vecka efter i löp-schemat. På måndag är det dags för vecka 10 enligt schemat men jag ska "bara" komma in på vecka 9. Men nu har jag bestämt att så länge jag gör två zumbapass i veckan så får det räcka med två löppass, och missar jag nåt zumbapass, ja då kör jag tre löppass som tidigare! Har även börjat lägga till lite styrka, eller jag råkade göra lite armböj och situps förra gången, vi får se om jag får till ett bra program för det med.

Blev lämnade ensamma igår igen, jag och maken. Den störste följde med en kompis hem och sov över. De små ringde till mormor och morfar. Jag var vääääldigt sugen på att vara social och umgås. Maken var vääääldigt trätt efter en arbetsvecka med feber och förkylning. Det blev hämtmat, vin och x-factor på tv. Ett äkta fredagsmys i mysdress! Sen sov vi. Tyvärr inte så gott som jag hoppats på..

Sovmorgon till 9 åtminstone. Bestämde oss för att fixa den sista garderoben till vårt senaste projekt efter frukost. Har precis laddat hem det klassiska tetris-spelet på telefonen dock så vet inte om jag var så behjälplig där jag satt. Mejen tyckte jag var så tråkig att han band fast mig i pallen jag satt på!

Vid lunch kom barnen hem. De beställde tacos och hyrfilm. Sen somnade de! Mormor och morfar vet hur de ska köra slut på dem uppenbarligen. Den minste såpass att han vaknade med feber till och med! Vilken flög sin kos bara vid åsynen av Alvedon.

Den störste av dem, elvaåringen, och hans klasskompis bytte hus över natten och följde med hem till oss. Även de med en hyrfilm.

Äh, vi passade på att hyra en film vi med. Så nu är det lördagsmys med smågrabbarna i soffan till Mästerkatten, sen blir det mys för oss större till Hungerspelen. Vare sig jag eller maken brukar fixa när det blir lite overkligt men efter allt prat som varit om filmen och böckerna så måste vi testa iaf...

Hoppas ni har en bra helg också!!!


2 kommentarer:

 1. Det låter bra att du kör ihop bloggarna- då missar jag inget!! Du kan ju använda kategorier för att särskilja dina ämnen! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är väl ingen konst att köra ihop dem, nytta och nöje vet jag ;)
  Vi bor ju med på lantgård, så små rum på stora gården behövs ju...
  Helgen verkar ju ha varit bra :)
  Kram Sussi

  SvaraRadera