lördag 3 november 2012

C som i...

... Converse!

Kan inte komma ihåg att jag vare sig haft märkeskläder eller ens en önskan att jaga märken heller. När jag var liten var jag nog "ekonomiskt" klädd och senare under tonåren prioriterades andra saker. Sen när jag flyttade hemifrån och fick lite andra utgifter så föll det sig naturligt att pengarna gick till annat. Ändå är det egentligen ingen "stor" kostnad i jämförelse med mycket annat. Men det är ju en fråga om prioriteringar, nåt som jag som yngre och noll koll på ekonomi aldrig haft lätt för.

När jag sen blev ensam med Jesper så fick jag börja prioritera om och från den dagen fick han allt det bästa i världen och jag handlade det viktigaste.

Men, jag har alltid önskat mig ett par converse. En ganska banal grej att skriva om kanske. Men eftersom jag aldrig vare sig känt behov av eller ansett mig haft "råd" att köpa några så måste jag ju nu ta tillfället i akt och berätta att jag nu faktiskt har köpt ett par.

Ett par äkta converse i vitt skinn!

Om jag blev glad? Ja, otroligt glad!!!

Ironin i det hela kan väl kanske vara att när jag väl provgått dem ett antal gånger här hemma insett att mina fötter inte passar i dem. Framme vid kanten på framfoten, precis vid skarven som kännetecknar ett par converse, där, just precis där är mina fötter tydligen för breda vilket gör att skavsår och smärta kommer vara ett faktum i dessa skor. Visst, skinn töjer sig tillräckligt, så hade det trånga suttit nån annanstans på skon/foten så hade det funkat bra att "gå in" dem bara. Men på grund av materialbytet i skarven så funkar inte det!

Men jag har ägt ett par iaf...

Så om nån vill ha ett par vita converse i skinn.... ;-)


5 kommentarer:

 1. Bra bidrag msn undrar vad det är för storlek? 38 eller 39 och jag är klart intresserad! Kram

  SvaraRadera
 2. Det står 40, (8,5) men de är små i storleken. De är 25,5 cm iaf :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Små i storleken kan jag skriva under på, har inte haft raka tår i mina någon gång :) Ha en bra kväll, Karin

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag full i skratt! När jag kom till svärsonen idag hade han ett par vita Converse i skinn och jag sa att de där hade jag ju kunnat haft som dagens C inlägg!
  Snygga, men tyvärr är de inga skor jag kan ha....
  Ha en trevlig kväll!
  Kram från Melodys matte

  SvaraRadera
 5. Så fina! kommer ihåg jag hade dem på 80talet men idag får jag inte ner fötterna i dem, alldeles för smala! Så synd fär jag tycker de är så snygga!

  Ha en fortsatt helg!

  SvaraRadera