onsdag 14 november 2012

N som i...

Nacke
Nästa måndag och
Ny röntgen!

Det här är en röntgenbild på världens bästa blivande 3-åring!
I somras hade han en liten incident som medförde akutmottagning, nackkrage till akuten i Karlstad, en natt och då menar jag verkligen en hel natt, från 23-05 en lördagsnatt på akutmottagningen i Karlstad. Det var vi och hela Karlstads ungdomstrupp. Vi var nyktra. Det var inte dem. Och det märktes.

Kl 5 blev vi flyttade till enskilt rum.
Kl 5.30 blev vi inskrivna på avd 12, barnmedicin. Vägg i vägg med grannen!

Under dagen fler undersökningar som kunde avskriva några nackskador iaf. Senare på eftermiddagen fick vi veta att penicillin mest troligt skulle vara hjälpen för honom!

På prov fick vi åka hem för att kurera själv trots att han egentligen behövt några dygn intravenöst. Men jag tror han ärvt mammas förmåga att prata omkull läkare när det kommer till utskrivningar!

Men, nu var det ju absolut ingen fara med lillkillen. Tacksam för att alla ändå tog det på stort allvar och ansåg att det inte var värt chansa med, tänk om något verkligen varit fel!

Jag är så stolt över den här bilden! Så stark och så rakryggad han var vår lille mini-man som var så duktig under hela den här processen, trots en smärta som få vuxna hade fixat utan starka mediciner.

Nästa måndag är det dags för en Ny röntgen dock, men då är det benen som ska få sitt porträtt!!! Snart har vi hela människans anatomi avbildat!

Ha en fin onsdag!

9 kommentarer:

 1. Oj vad han har råkat ut för stackarn, men tur att det ändå gick bra.
  Lycka till med röntgen.
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 2. Benen!? Vad är det fatt? Kram faster

  SvaraRadera
 3. Så duktig kille! Barn är så enormt tappra och tåliga när det händer något.
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 4. Vilken liten hjälte. Hoppas att det inte är något allvarligt med benen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Härligt att det inte var så farligt ändå. Hoppas den nya röntgen också visar på bra saker!

  SvaraRadera
 6. Så skönt att det inte är så fanligt ändå... huu, man blir så rädd när det händer ens barn något. Inte alls kul! Håller tummarna för att allt kommer att gå bra nästa måndag ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Oj då, tur att det gick bra och inget allvarligt har hänt...lite annorlunda foto må jag säga

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 8. Vad det måste ha varit jobbigt att sitta på akuten hela natten, usch! Tur att allt gick bra tillslut:)

  SvaraRadera
 9. Vilken duktig lillkille! jag vet ju verkligen vad det innebär att ha ont i nacken, och att en så liten en, ska behöva ha så ont och sitta så länge på akuten gör mig riktigt bedrövad! Så glad att höra att det ändå gick bra med honom! Hälsa honom att han är en riktigt duktig kämpe!

  Och M´et från igår- underbart att höra att jag har en frände i Mellogillandet! Jag är ju också Mello-freak av värsta sort, och sitter gängad varje melloperiod!;-) Ser fram emot att se Sveriges show nu!

  Ha en fortsatt bra vecka!
  kram!

  SvaraRadera