onsdag 28 november 2012

Nu är jag redo!

Redo inför jobbet på måndag alltså.

Smink är inhandlat eftersom det börjat sina i burkarna och förpackningarna här hemma! Som tack för det fick jag en ny fin lite blommig necessär med resekit av just de produkter som jag använder. Tack!

Även julklappar är avklarat, likväl adventsgrejer, julgardiner, grejer till pepparkaksbak och pepparkakshus. Och trots 11-åringens påhopp om pepparkakshuset så ska det bli ett i år också! För det blir det varje år. Vet ni vad ungen kom och sa 7 imorse??? Jo, "-var det egentligen nån ide att köpa ett pepparkakshus i år igen. Du vet ju att det går åt skogen ändå. Du är ju så dålig på det!"

Mmm i år är det upp till bevis! Nu har vi testat det mesta för att få dem att hålla ihop: trälim, Karlssons klister, hemmagjord kristyr som mest påminde om... Ja jag vet inte vad... Vi har testat tejp, silvertejp och paketsnören. Vi har testat köpt kristyr och vi har testat smält socker med resultatet en bränd tumme och en förstörd stekpanna samt stekspade!

Jag har inte kommit på årets lösning än men vi har tid, inte förrän på fredag ska det sättas ihop! Det löser sig! Maken är för sjutton plattsättare, fix eller fog borde gå. Det finns ju i vitt också så det smälter in bra. Eller latex. Silikon. Vi kommer lösa det! OCH jag kommer ta en bild på det. Ser det förskräckligt ut sen så kommer jag att skylla på barnen, inga problem! Och utan dåligt samvete också!!! Sen får vi se vad han säger, 11-åringen!!!

Jag har även gjort ett face-lift i min garderob idag!

En heldagsshopping med Therese resulterade i ( nu kommer en lista av rent skryt så titta bort känsliga tittare/läsare...)

1. Två träningslinnen
2. Fem linnen i lång modell i olika färger.
3. Två byxor
4. Två leggings
5. Två skärp
6. Två halsdukar
7. Två party-toppar ( bara party som fattas!)
8. Sex toppar/tunikor/blusar

Och imorgon ska jag försöka klippa mig!

Det enda som saknas nu är en bra väska att ha till jobbet och ett par nya anpassade löparskor till min fortsatta utmaning! Och för att jag helt enkelt ska kunna fortsätta springa utan värk i höger vrist!

Skrytigt värre men likväl sant!

Även en tur till Ikea blev av och nu är handtag till garderoberna köpta och ljus till jul!

Dessutom är litteraturen till metodkursen inläst och uppgift påbörjad!

Nu är jag redo att möta jobbet!

3 kommentarer:

 1. Åh vad mycket bra kläder du köpt :)
  hahaha ja barn är roliga ibland ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig shopåpingtur du fick, man blir ju lite grön av avund :)

  När du säger vad 11 åringen säger om ditt pepparkakshusbakande, tänker jag genast på min syster och hennes (idag Vuxna) barn som brukar berätta om derans pepparkaskhusbakning med sin mamma, som inte heller var så bra. Hon kämpade och till slut så fick hon inte taket eller skortsenen att bli bra, så hon blev så ilsk att hon slog i sönder det hela, satte sig på golvet och grät och åt pepparkaksskärvor..de skrattar gott åt historien varje gång..så du ligger nog allt bättre till

  Kram & Lycka till med pepparkakshus, jobb och kläderna!!

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig shopping, nu blev jag avis! Det var du verkligen värd som ska börja nytt jobb:) Jag tvekar om det blir ett pepparkakshus i år. Kanske med lim, för smält socker är hemskt!!

  SvaraRadera