tisdag 27 november 2012

Vad ska vi ta oss till???

Jag och Per har efter en kvalitativ undersökning via observationer och intervjuer kommit fram till ett resultat rörande vår fritid.

Resultatet är att vi nu när det senaste projektet med hallen på mellanplan är klart, och Erik fått en ny tapet på ditt rum, så ska vi ta en paus! Med renovering alltså.

Ursäkta???

Har ni hört det förut??? Ja, men nu menar vi det. Verkligen. På riktigt. Jag lovar!
För barnens skull. Och för vår skull. Barnen skriker efter vår uppmärksamhet. De är trötta på att klampa runt i byggdamm och sätta händerna i målarfärg. Det är jag med.

Va???

Hade ni hört det också???
Ja, men... Ja, men nu menar vi det. Verkligen. På riktigt. Jag lovar!

Projekt trapphus, stand back!!!

Så, tips på umgängesformer???

4 kommentarer:

 1. Hihi, så roligt!
  Ja, klassiska sällskapsspel tycker jag är roliga att spela med barnen. och kortspel. Lagerhaus har också flera roliga spel.

  Det är bara ni köper hem lite saffransbullar och mjölk och sätter er o spelar i helgen istället! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja det låter sunt, renoveringen finns ju kvar men barnen blir fort stora...
  Sällskapsspel och nu när vi går mot vinter pulk och skidåkning! Vad går upp emot att vara ute en heldag, äta, fika och ha roligt tillsammans.
  Vi hade husvagn jämt då alla barnen bodde hemma och for till fjällen varannan helg dit vagnen stod just det året, för vi bytte varje år för nya upplevelser...och på sommaren for vi söder ut med den.
  Familjeliv är toppen!
  Än idag brukar de som flyttat hemifrån vilja åka tillsammans med oss på semester och de är husvagns bitna alla tre, äldsta har en egen.
  Spännande att se vad ni tycker om att göra tillsammans, för huvudsaken är ju att man har roligt =)
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 3. Härligt beslut! När väl snön kommer blir allt enklare än denna tråk-mörka november. Åka skridskor, skidor, pulka, ja jag gillar ju att skotta med. Bra tips med spel och fika har du redan fått:) Vi har oxå renoverat klart för ett tag och det är så skönt!

  SvaraRadera
 4. Hahahaha, jag känner igen det där... Nu när hallen är klar ska vi oxå ta en paus... Sen kommer jag att börja riva i nästa rum och sen är det igång igen....

  SvaraRadera