tisdag 20 november 2012

Snart är det slut...

Ikväll blev det ett löppass.
Det absolut jobbigaste passet sen jag började med löpningen. Varför det var jobbigt idag har jag ingen aning om eftersom de sista passen gått hur lätt som helst, men det är väl så det är kanske. Lätt ibland och tungt ibland.

Det var iaf det näst sista passet på 12 veckors programmet (läs 14 veckor). Lite tråkigt ska det bli att det tar slut sen. Inte löpningen, men programmet. Jag är lite rädd så inte programmet bara var min motivation till att fortsätta utan att jag kan hitta motivationen nån annanstans också sen.

Jag kör slut-analysen efter sista passet så får vi se vad jag har för utvärdering och utmaning sen...

I söndags var det zumba också. Var längesen jag körde söndagspasset som är helt annorlunda mot onsdagens pass. Söndagen är betydligt roligare och en rejäl slutkörare om man verkligen tar i fullt ut vilket vi gjorde i söndags!

Dagens:

Power walk: 2 min
Löpning: 13 min
Power walk: 2 min
Löpning: 12 min
Power walk: 2 min

Nästa gång är det 30 jämnt som gäller... Eller 5 kilometer... Idag kommer jag upp i 4 kilometer med blandad walk och löpning så ska bli kul att se hur jag väljer nästa pass. Min första tanke var ju att köra 30 min tills det känns bra och sen satsa på 5 kilometer...

Jaja, jag har tid att fundera! 1-2 löppass i veckan har jag tänkt få till åtminstone, plus zumban två gånger i veckan. Vi får se hur det går!

Hoppas ni haft en bra tisdag!!!

5 kommentarer:

 1. Duktiga du... huu, känner mig helt försoffad. Har inte tränat på två dagar... bara suttit i möten på jobbet och när jag är hemma vid 20 är jag för trött :/ Men imorgon har jag tagit ledigt och skall vara med dottern på skolan, då skall jag nog få tid till lite träning också *ler*

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hejsan! vad du är duktig och tränar själv tycker jag att det är jobbigt att komma ihåg mina kvällspromenader varje dag, Karin

  SvaraRadera
 3. Härligt jobbat! Det kommer säkert gå finfint att springa utan program! Själv har jag testat på simning idag, jobbigt..

  SvaraRadera
 4. Jisses vad du är duktig.
  Jag känner mig som en latmask brevid dig. Borde jag hitta på något schemalagt?....eller inte ;)

  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk om nån vill hänga på veckans utmaning:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/november/real-life-sminkvaskan-2.html

  SvaraRadera
 5. Men gud vad hemskt!! Och allt det bara pga lågt järnvärde! Hade ingen aning att det kunde vara så allvarligt!! kram

  SvaraRadera