onsdag 21 november 2012

U som i...

Uppkopplad!
Upptagen!
Utmattad!
Utsliten!
Utan motivation!
Utan fantasi!
Undanflykter!

Idag vaknade jag strax efter kl 4. Viktor som verkligen aldrig kommer till oss på natten kom då. Min fantasi börjar få skena iväg med mig och min magsjuke-fobi gav dig till känna. Jag trodde såklart att han var sjuk. Magsjuk. Så jag somnade inte om. Sen när jag insåg att så inte var fallet, ja få kom jag på att jag drömt. En fruktansvärt hemsk och verklig dröm. Känslorna gjorde mig illamående, rädd, förbannad och ledsen och mitt sista hopp att somna om gick därmed om intet!

Kl 6.00 hade alla barnen och maken också vaknat så vi gick upp då! Jag dom brukar få sova till 7.30!!!

Slängde iväg ett inlägg i Real Life. Sen sjönk jag ner i studie-böckerna om kvalitativ metod. Och där har jag suttit. Hela dagen. Hela eftermiddagen. Endast med undantag för hämtning/lämning och middag samt ett zumbapass!!! Som idag för övrigt kändes i varenda muskel. Gött!!!!!

Men nu är det läggdags! Hoppas på mer inspiration imorgon! Men det blir det ju, få är det dags för V, en av mina favoriter!!!!

Godnatt!!!!

3 kommentarer:

 1. Phu, det var nästan så man själv blev utmattade...ses på V

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Oj hemskt när man drömmer så :( hoppas du får en härlig dag idag o kram till dig

  SvaraRadera
 3. Usch, jag hatar sådana drömmar! De kan ju påverka en under hela dagen. Tur att det inte blev magsjuka med på det iallafall.

  kram!

  SvaraRadera