fredag 9 november 2012

I som i...

Ja ni, idag kom jag först inte på nånting på I... Ingenting skulle mzn kunna säga... Sen kom det massor. Och när massorna kom och jag satte mig vid datorn för att skriva inlägget (som för övrigt börjar på I också) så pajade bildfilen... Så då blev det Ingenting igen...

Och då blev jag Irriterad!!!

Sen fick jag ett brev som jag tyckte var Ironiskt.... Irriterande Ironiskt...

Brevet var från Arbetsförmedlingen. Trodde det var en ny kallelse till ett möte. Har ju faktiskt fått hela två stycken på drygt 15 månader så. Nu var det istället en jobb-anvisning!!! Tjoho!!! Min första på samma tid. Drygt 15 månader alltså! Ironi så det förslår eftersom jag redan fått ett jobb. Irriterande ironi eftersom jag nån timme senare fick ett mail ifrån samma myndighet där de ville jag skulle svara på några enkätfrågor om deras service. Jag svarade ärligt på alla frågor. Utom en. Den om jag senaste veckan fått en jobb-anvisning sista veckan eller de sista 30 dagarna. Där svarade jag NEJ! Har jag inte hört ett ljud på 15 månader vägrade jag dem nöjet att få ett svar på deras fråga. Syftet med undersökningen var ju om deras service och för Arvika kontoret ligger den på under all kritik just nu och därav svaret!

Nej, nu till det roligare istället.

I som i...

Inredning och Ikea!

Älskar båda två och bräda två fyller mitt syfte! Få tillfälle till shopping och förändring i hemmet!

Högt på önskelistan finns som bekant ett nytt kök! Ikea har just nu 1000 kronor/10 000 kr kök... Maken ser inte samma logik som mig i detta vilket också är liiiite Irriterande! Men men... Skam den som ger sig, det gäller att vara Idog!

Men jag gillar Ikea alla dagar, även när inte köket står på spel! Jag har en förkärlek till alla deras små detaljrika och praktiska finesser och lösningar. Och så gillar deras tänk rörande familjer och barn.

Negativt var väl klavertrampet gällande andra länders kvinnosyn!

Inredning är ju också ett ämne som ligger så varmt om hjärtat. Jag älskar inredning men inreder inte så mycket som jag egentligen vill. Av många anledningar. Det blir nån detalj då och då. Ett litet inköp då och då. Men jag vill mer. Jag hoppas på mer. I framtiden. Just nu är det mycket annat.
Men inredningstidningar och böcker köper och läser jag. Får inspiration och känner hur det kittlar inom mig till att sätta igång... Men det händer inget... Jag är inte särskilt bra på att pyssla. Eller det är jag visst det, jag är jädrigt bra på att pyssla, det är bara det att resultaten på det jag pysslar inte blir så himla bra alltid... Det ser liksom så... Hemmagjort ut...

Fasen också, jädra kontroll/perfektionist- behov!!!!!!

Men det är därför jag är så glad att det finn inredningsbutiker, vanliga butiker och alla typer av butiker att kunna handla sakerna i istället för att höra själv när det är nåt jag verkligen vill ha.

Oj tänk om det inte funnits klädaffärer kom jag på nu... Då hade familjen Rosenäs gått omkring nakna. Varje dag!

2 kommentarer:

  1. Bra I! Att du inte tog IPhone kan jag förstå- eftersom de inte kan simma är de ju värdelösa för er!

    SvaraRadera
  2. Hahaha.... Precis min tanke också! ;-)
    Kram

    SvaraRadera